Ansiktsbehandling

Esse Hjälper Dig att få en renare, friskare hud med ökad elasticitet, fasthet och lyster.

Jag Jobbar med hudvårdsmärket Esse. Det är världens första hudvårdsleverantör som lyckats ta fram levande Probiotisk Hudvåd.
Probiotisk hudvård är framtidens hudvård och som erbjuder nya metoder att dämpa hudens åldrande.

Vi är alla ett komplext ekosystem, en mix av mänskliga celler och mikroorganismer i harmoni. För varje mänsklig cell, så finns det 10 mikroorganismer i din kropp. De försvarar och skyddar din hud mot skadliga patogener, de upprätthåller en effektiv barriärfunktion samt hämmar för tidigt åldrande.

Produkterna åstadkommer en optimal balans av mikrober på huden så att de kan konkurrera ut ogynnsamma mikrober som skapar problem som eksem, rosacea och acne. För att nå dit används prebiotika och probiotika för att aktivt förändra fördelningen av mikroberna i och på huden. Esse lägger särskild vikt vid att förhindra att hudens ekosystem förorenas av syntetiska kemikalier.
 Produkterna ligger på mellan 4 och 5 i PH värde.

PROBIOTIKA = Goda bakterier, (mikrober).PREBIOTIKA = Mat till goda bakterier, alltså sådant som de goda bakterierna gynnas av.

 

Varför probiotisk hudvård?

https://www.youtube.com/watch?v=AfMEUcaCF6s&t=5s

Esse Proboitic Skincare är ekologiskt certifierad, stödjer rättvis handel, vegan och är emot djurförsök samt är koldioxidneutrala.

Välkommen!

 

Auktoriserad hudterapeut medlem i SHR kund och
ansvarsförsäkrad, gokänd av miljö och hälsa.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.