Välkommen! Naglar

Hos mig erbjuds du som kund flertalet olika behandlingar för dina naglar, såsom en enklare manikyr, spa manikyr, gellack eller en nagelförlängning med dekoration eller bara enkla enfärgade naglar mm, så finns det ett alternativ just för Dig. Jag hjälper till med att guida dig fram till den behandling som passar just Dig bäst, utifrån Dina förutsättningar. Jag arbetar med säkra material från ett flertal kända leverantörer. 

Det viktigt att du som kund fortsätter att ta hand om dina naglar även hemma, så att värdefull tid vid ditt återbesök kan läggas på t.ex. dekorering istället för att laga trasiga naglar. Att gå på regelbundna återbesök gör att du alltid kan ha vackra, välvårdade naglar som ger Dig ett vackert intryck.

Så, boka gärna in din nästkommande tid när du är på salongen, så är du säker på att du aldrig behöver gå för länge mellan återbesöken.

 

Klassisk manikyr

En vårdande behandling av dina naturliga naglar. I denna behandling ingår ett lätt spa bad så att jag kan ta bort döda hud celler på naglarna och nagelbanden, polering, putsning och filning av naglarna och lackning om så önskas.

 

 

Spa- manikyr

I denna behandling börjar jag på samma sätt som i en klassisk manikyr, du får även här en peeling från Esse serien som rengör och fräschar upp händerna. Efter det ges en handmask innehållande fukt, vitaminer och probiotika som får verka på händerna medan de ligger i värmevantar. Detta ger ett föryngrande uttryck på dina händer och motverkar även pigmenteringar. Sist men inte minst, masserar jag händerna med en lyxig handcreme från esse serien, även den innehållande Probiotica.

 

Förlängning

Här bygger jag upp naglarna på mallar med ett gel material, Vilket material beror på dina önskemål och efter vad som passar just dig bäst. (Jobbar med flera märken i gel, bl.a. ett märke som har styrkan som akryl naglar men flexibiliteten som i gel). Här kan du sedan välja mellan naturell nagel förlängning, fransk manikyr, en färgade eller dekorerad nagelförlängning.

 

Förstärkning

Förstärkning av naglarna innebär att jag lägger material på de naturliga naglarna, vilket material beror på vad vi kommer överens om. Du kan välja mellan naturlig förstärkning, permanent fransk manikyr eller med en förstärkning och gellack färg.

Välkommen!

 

NagelTerapeut, Auktoriserad hudterapeut medlem i SHR , kund och ansvarsförsäkrad, gokänd av miljö och hälsa.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.