HUDFÖRYNGRING DELUX MED PRX-T33

VAD ÄR PRX – T33? 

De aktiva ingredienserna går ner i huden på cellulär nivå där de kickstartar cellförnyelse och stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer för långsiktiga resultat. Du kommer att se tydliga resultat direkt i spegeln, men de biologiska processerna fortsätter att försköna din hud även långt efter avslutad behandling. Din hud får ny spänst, blir jämnare, fylligare och får en fantastisk lyster både omedelbart och på sikt.

PRX-T33 är klassad som en medicinteknisk produkt och CE-märkt med internationellt patent.

PRX-T33 kan användas enskilt, eller med fördel som kombinationsbehandling med andra behandlingar, som exempelvis microneedling, ledljus och mesoterapi.

Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och säkert under årets alla årstider då den inte ger någon ljuskänslighet. Behandlingen utförs som enstaka behandling för omedelbar uppstramning och ”glow” eller som kur vid behov av mer korrigering. Underhåll rekommenderas varannan månad för att upprätthålla erhållet resultat och motverka hudens åldrandeprocess.

PRX – T33 BEHANDLAR OCH MOTVERKAR:

·      Rynkor och linjer i ansiktet hals, dekolletage
·      Torr hud
·      Förlorad fasthet och elasticitet
·      Nedsatt fyllighet
·      Ojämna pigmenteringar
·      Solskadad hud
·      Ärrbildningar

 

FÖR VEM PASSAR PRX-T33 

För dig som önskar:

·      Reducering av rynkor och linjer, samt föryngring av utsatta områden som hals, händer och dekolletage 
·      Jämnare hudton med maximal återfuktning, fantastisk lyster och glow
·      Att motverka torr hud med förlorad fasthet och elasticitet
·      Fylligare, spänstigare och ”plumpad” hud
·      Mindre porer
·      Reducering av inflammatoriska utslag som acne och acnerelaterade hudtillstånd
·      Reducering av röda ärrbildningar, som exempelvis acne, vattenkoppor och svinkoppor
·      Reducering av ojämna pigmenteringar
·      Ljusåldrad hud
·      Reducering av missprydande röda och vita bristningar

PRX-T33 baseras på en unik sammansättning av triklorättiksyra (TCA), väteperoxid och Kojicsyra, detta ger en effektiv behandling men mer skonsam mot huden till skillnad från behandling genomförd med hög koncentration av ren TCA. Ytterligare en fördel med PRX-T33 behandlingen är att den inte orsakar “frosting”. 


INNAN BEHANDLINGEN

·      Avsluta med retinol minst 2 veckor innan behandling
·      Undvik rakning/vaxning 12 h innan
·      Avstå om du är gravid eller ammande
 

HUR GÅR DET TILL? 

PRX-T33 appliceras på väl rengjord hud. Med en speciell massageteknik, manuell eller med specifik tillhörande pensel, appliceras den patenterade lösningen lager för lager för att mätta och nå hudens djupare lager. Antal lager beror på hudens aktuella tolleransnivå och indikation. Lösningen neutraliseras med vatten och behandlingen avslutas med WiQo Med barriärstärkande eftervård. Efter var behandling utesluts all ordinarie hudvård och ersätts med obligatorisk WiQo eftervård som optimerar behandlingens biorevitaliserande effekt och säkrar mot kontaktallergier mellan PRX kemi och övrig hudvård. Eftervården används i ca 6 dagar morgon och kväll. Produkter för eftervård ingår i behandlingen. 

Antal behandlingar och intervall sätts efter indikation, hudtyp och hudens mognad. Äldre hud behöver längre intervall mellan behandlingar än yngre. Behandlingen kan utföras som enskild enstaka behandling eller som kur på 3-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum.
 

EFTER BEHANDLINGEN

·      Undvik stark sol 48 h efter behandlingen
·      Känslig hud kan bli röd. Rodnaden lägger sig efter några timmar
·      Huden kan eventuellt flagna minimalt 2-3 dagar efter behandlingen
 

FÖRVÄNTAD RESULTAT

Omedelbar uppstramning, fyllighet och reducering av rynkor och fina linjer. Jämnar ut pigmentförändringar och ger en fantastisk lyster.

Resultaten håller i några månader under förutsättning att man sköter om sin hud med lämplig hudvårdsrutin. Effekten på hyperpigmenteringar är mycket god och håller så länge man skyddar huden mot sol med rekommenderad åtgärd som t.ex. SPF. Vid hormonella pigmenteringar så som Melasma är prognosen oviss.

I mina PRX -T33 behandlingar ingår ledljusterapi utan extra kostnad (ordinarie pris för en ledljusterapibehandling 995 kr).   

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.