ANSIKTSBEHANDLINGAR

 

Esse Age & Repair Exlusive - 90 min 1150 Kr

”Här får man extra allt”. En Lyxig ansiktsbehandling med känsla av avslappning och massage i hela behandlingen. Jag arbetar med produkter med levande probiotika (Goda bakterier) och prebiotika (näring till dom goda bakterierna) från plusserien som ger huden en reparerande, föryngrande effekt och även omedelbar ökad lyster, ökad fukthalt och spänst. Här ingår även handmassage med probiotika.

Rekommenderas till alla hud typer.

(Trippel rengöring, hud analys, peeling, ånga, por tömning, massage, handmassage , ögon och ansiktsmask. Samt avslutande toner, serum, ögon och ansiktskräm.)

Esse Repair Lyx. 80 min 990 Kr

En fantastisk ansiktsbehandling där känslan direkt från rengöring känns som massage. Jag arbetar med produkter innehållande Prebiotika som ger näring till de goda bakterierna – och som ger huden balans, ökad fukthalt och en reparerande och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud.

(trippel rengöring, hud analys, peeling, ånga, por tömning, massage, akupressur hand massage, ögon och ansiktsmask. Samt avslutande toner, serum, repair oil ögon och ansiktskräm.

Esse Prebiotik classic. 60 min 850 Kr

En unik ansiktsbehandling som både rengör och återfuktar. Produkterna är Prebiotica som ger näring till de goda bakterierna och ger huden balans, ökad fukthalt och omedelbar lyster.

(Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, por tömning, massage, ögon och ansiktsmask. Avslutande Toner, serum, ögon och ansiktskräm.

Esse Probiotik sensitiv. 60 min 950 Kr

En mycket effektiv behandling för alla med känslig och stressad hud samt obalanerad hudtillstånd, såsom acne, rosacea och eksemhud. Jag arbetar med produkter med levande Probiotika från sensetive serien, som ger huden balans, lugn och ro samt omedelbar lyster och fräschör.

Dubbel rengöring, hudanalys, peeling, , portömning, massage, ögon och ansiktsmask. Samt avslutande Toner, serum, ögon och dagkräm.

 

Quick fix, ca 30 min 595 Kr

Quick fix Cliniccare Quick är en snabb behandling med störst fokus på återfuktning och att skapa vitalitet till en trött hud. Passar alla hudtyper.

Rengöring, peelingtvätt samt mask som avslutas med fuktgivande dagkräm.

 

Acnebehandling inflamatorisk hud, ca 90 min 950 Kr
Kur 3 st behandlingar  2550 Kr (850 Kr/behandling) 
Kur 6 st behandlingar 4500 Kr (750 Kr/behandling)

Denna behandling har till syfte att ge en dämpande och lugnande effekt av det inflamatoriska tillståndet hos en acne eller inflamatorisk hud. Behandlingen är anpassad för att fungera för alla, oavsett om du är tonåring eller vuxen. I behandlingen ingår även konsultation och rådgivning.

Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, mask, antiinflamatoriskt och läkande ledljus, som avslutas med dagkräm. 

Esse Probiotik ungdom. 60 min 690 Kr

För ungdomar under 18 år.

Djuprengörande ansiktsbehandling med fokus på por tömning, sköttsel och rådgivning. Jag arbetar med produkter med probiotika (levande bakterier), som ger huden fukt, balans, lyster samt välmående.

OPERA SPECTRUM LJUS

 

Ljustreapi - 20 min Ansikte i samband med behandling 350 Kr
Ljusterapi - 35 min 795 Kr
Ansikte (35min) pkt om
3 st/ ggr
2050 Kr
Ljusterapi - 45 min 895 Kr
Ljusterapi Acne - 45 min 895 Kr
Ljusterapi Anti-age Föryngring dekoltage - 50 min
Kollagenet ökar, uppstramning, friskare hudton samt blekning av ålders fläckar.
995 Kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.